Hoortoestellen voor kinderen

Gehoorverlies bij kinderen

In vroeg stadium beginnen baby’s de wereld van geluid te ontdekken. Bij een kind met een gehoorverlies is het van belang om zo vroeg mogelijk een auditieve stimulansen te bieden. Dit is van belang voor de spraak taalontwikkeling van een kind. Wanneer gehoorverlies wordt vastgesteld bij een kind is het noodzakelijk om zo vroeg mogelijk te starten met het dragen van hoortoestellen. Hoortoestellen bij kinderen zijn vaak achter-het-oor hoortoestellen. Deze hoortoestellen bieden comfort, stabiliteit en veiligheid. 

Kinder hoortoestellen

Bij Coppes Hoorzorg werken wij graag met het Zwitserse merk Phonak. Zij zijn gespecialiseerd in hoortoestellen voor kinderen en bieden daarnaast tal van hoorhulpmiddelen zoals soloapparatuur (doorlink naar pagina solo apparatuur) om het spraakverstaan in de klas te verbeteren. Phonak levert veilige, comfortabele en gebruiksvriendelijke producten. De hoortoestellen zijn er in vrolijke, stoere of discrete kleuren.

Kinder hoortoestellen

Vaststellen van gehoorverlies bij uw kind

Heeft u vermoedens dat uw kind slechthorend is? Neem dan contact op met uw huisarts. Het vaststellen van gehoorverlies bij kinderen wordt veelal gedaan middels een gehoortest in een audiologisch centrum. Het audiologisch centrum schrijft dan de hoortoestellen voor. De audicien van Coppes Hoorzorg maakt vervolgens oorafdrukken en binnen 2 weken beschikt uw kind over een hoortoestel. 

Vertrouwen bij het afnemen van een hoortoestel

Coppes Hoorzorg heeft veel ervaring met het aanpassen van hoortoestellen bij (jonge) kinderen. Wij weten dat vertrouwen erg belangrijk is en nemen dan ook ruim de tijd om uw kind en u als ouders te voorzien van uitgebreide informatie over hoortoestellen.

Heeft u vragen over hoortoestellen voor kinderen? Maak een afspraak in een van onze winkels via ons contactformulier of bel naar: 024-8445599 voor ons filiaal te Groesbeek of  0485-346496 voor ons filiaal te Gennep.

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale specialisten
lokale
specialisten
Zeer goede klantervaringen
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in hoorhulpmiddelen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde bekende gezicht
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en fijne service
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Het personeel is zeer deskundig en ik ben goed geholpen aan gehoorapparaten.

Dhr. Peelen - uit Beek-Ubbergen

Nieuwste hoortoestellen

Het is wel allemaal even wennen maar ik ga er voor.

Mevr. Sauer - uit Gennep

Slechthorendheid

Het is een hele ervaring geweest voor mij de afgelopen 2 maanden

Dhr. van Haren - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ