Oplossingen voor een gehoorverlies

Een gehoorverlies is zeer vervelend. Gesprekken voeren op een verjaardag of in gezelschap kunnen ontzettend vermoeiend zijn. Maar ook het volgen van lezingen, presentaties of vergaderingen op uw werk kunnen behoorlijk uitputtend zijn door een gehoorprobleem. Er zijn diverse hooroplossingen die wij bij Coppes Hoorzorg aanbieden ter verbetering van uw gehoor.

Hoortoestel als hooroplossing

Bij Coppes Hoorzorg bieden wij de meest moderne hooroplossingen aan. We beschikken we over een uitgebreid assortiment aan hoortoestellen. Omdat we samen werken met alle grote hoortoestelfabrikanten, zit er altijd een passend hoortoestel voor u bij. Naast hoortoestellen zijn wij gespecialiseerd in tinnitusmaskeerders en diverse hoorhulpmiddelen zoals solo apparatuur, wek- en waarschuwingssystemen, telefoons voor slechthorenden en TV hoorhulpmiddelen.

Wenst u vrijblijvend een hoortoestel of andere hulpmiddel uit te proberen? Maak een afspraak in onze winkel via ons contactformulier of bel ons op 024-8445599.

Hoortoestellen

Hoorhulpmiddelen

Ons team van gespecialiseerde audiciëns

Jochem

Jochem

Gediplomeerd audicien

Nathalie

Nathalie

Gediplomeerd audicien

Annemieke

Annemieke

Gediplomeerd audicien

Zo ervaren onze klanten ons

Coppes: Kwaliteit en Klantgericht. "wat een verademing; duidelijke uitleg, een eerlijk. Ik kan iedereen deze zaak aanraden!"

Robert Nas - uit Groesbeek

Hoortoestellen met bluetooth

Het personeel is zeer deskundig en ik ben goed geholpen aan gehoorapparaten.

Dhr. Peelen - uit Beek-Ubbergen

Nieuwste hoortoestellen

De service en kwaliteit die ik zocht, heb ik hier gevonden! De audicien neemt de tijd voor je, ze geven persoonlijk advies en begeleiding.

Johan Lugtenberg - uit Heino

Oplaadbare hoortoestellen

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ