Oordoppen

Voorkom gehoorschade door middel van gehoorbeschermers

In situaties met een hoog geluidsvolume is het verstandig om gehoorbeschermers te gebruiken. Hiermee voorkomt u gehoorschade. Op maat gemaakte oordoppen zorgen voor de beste bescherming, vanwege een speciaal ingebouwde filter dat zorgt voor maximale bescherming. Oordoppen op maat worden ook wel otoplastieken genoemd.

Op maat gemaakte oordoppen

Op maat gemaakte oordoppen worden altijd aangemeten door een audicien. De audicien maakt een afdruk van de gehoorgang en vervolgens maakt een speciaal laboratorium de gehoorbescherming op maat. De oordoppen zijn in diverse materialen, uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar.

Op maat gemaakte oordoppen

Uitgebreide kennis over oordoppen bij Coppes Hoorzorg

Bij Coppes Hoorzorg beschikken we over uitgebreide kennis om te zorgen voor een passende gehoorbeschermer. Wij leveren zowel universele oordoppen als op maat gemaakte oordoppen. Wilt u op maat gemaakte oordoppen? Maak dan een afspraak in een van onze winkels. Dit kan via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599 voor Groesbeek of 0485 346 496 voor Gennep.

Otoplastieken voor werken in lawaai

Gehoorbeschermers in de industrie moeten volledig aan de Arbowet voldoen. Een logische verklaring aangezien gehoorverlies door lawaai een van de meest voorkomende beroepsziektes is in Nederland. Jaarlijks lopen ongeveer 2500 mensen gehoorschade op tijdens hun werk.

Op maat gemaakte oordoppen tegen lawaai

Coppes Hoorzorg levert op maat gemaakte otoplastieken voor in de bouw, industrie en agrarische sector. De gehoorbeschermer bevat een filter die per geluidssituatie aangepast kan worden. Een set oordoppen om gehoorschade te voorkomen is vanaf € 129,- verkrijgbaar.

Concert oordoppen

Tijdens een concert of op een festival wordt vaak een flink aantal decibel geproduceerd. Wanneer u dichtbij het podium of een speaker staat, kan dit zeer schadelijk zijn voor uw oren. Bent u een echte muziekliefhebber en bezoekt u regelmatig een concert of festival? Zorg dan voor optimale bescherming van het oor.

Muziek oordoppen hebben een speciaal muziekfilter, ook wel vlakfilter genoemd, die ervoor zorgt dat de kwaliteit van muziek behouden blijft en spraakverstaan mogelijk blijft. Deze gehoorbeschermers hebben een prijs van € 169,-. Een set op maat gemaakte oordoppen voor muziek of concerten met een standaard filter bedragen € 129,-.

Concert oordoppen

Motor oordoppen

Op een motor heeft u veel last van windgeruis. Bij hogere snelheden kan windgeruis schadelijk zijn voor uw gehoor. Door middel van een speciaal ingebouwde filter worden geluiden bij motor oordoppen om u heen zachter gemaakt, terwijl omgevingssignalen- en geluiden vanuit het verkeer alsnog hoorbaar zijn. Deze van siliconen gemaakte oordoppen voor op de motor vallen vaak diep in het oor en worden zonder aanpakje gemaakt. Dit om ervoor te zorgen dat u de motor oordoppen prima onder uw helm kunt dragen.
Deze gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar vanaf € 129,- per paar.

Slaap oordoppen

Heeft u ‘s nachts last van overlast? Dit kan zijn van de buren, een snurkende partner, een levendige stad waarin u zich bevindt of woont u aan een drukke weg? Dan zijn deze op maat gemaakte slaap oordoppen de ideale oplossing. Een goede nachtrust is voor iedereen van belang! De slaap oordoppen zijn gemaakt van een zacht siliconen materiaal welke diep in de gehoorgang valt voor een optimale pasvorm.
Deze gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar vanaf € 109,- per paar.

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale specialisten
lokale
specialisten
Zeer goede klantervaringen
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in hoorhulpmiddelen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde bekende gezicht
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en fijne service
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Ik ben zeer goed geholpen door de audicien, keer op keer geweldig.

Dhr. van Mil - uit Bergen

Nieuwste hoortoestellen

Ik hoor nu veel beter en met de Widex TV-dex kan ik de TV goed volgen. Ik ben enorm tevreden, jammer dat ik dit niet eerder geweten hebt.

Bernard Frieling - uit Ooij

TV hulpmiddelen voor slechthorendheid

Ik mocht de hoortoestellen twee maanden proberen, maar al na de eerste keer dat ik ze in had wist ik het al; die gaan niet meer terug.

Sytze de Waard - uit Nijmegen

Nieuwste hoortoestellen

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ