Wat zijn de beste hoortoestellen van 2021?

vrijdag 1 januari 2021

De top 3 beste hoortoestellen 2021

Nummer 3: Phonak Virto M titanium

Hoortoestelfabrikant Phonak is er in geslaagd een zeer klein, onzichtbaar hoortoestel te ontwikkelen gemaakt van titanium. Doordat titanium zo dun als papier kan worden gemaakt en toch extreem sterk is kan een super discreet hoortoestel gemaakt worden. Dit in-het-oor hoortoestel wordt diep in de gehoorgang gedragen.

Wat maakt dit hoortoestel uniek?

  • Het is het allerkleinste op maat gemaakte hoortoestel wat in de gehoorgang gedragen wordt. Het materiaal titanium zorgt ervoor dat hij zeer stevig is, perfect past en nagenoeg onzichtbaar in uw oren zit. 
  • Volledig automatisch: de Phonak Virto M Titanium bevat AutoSense 3.0. Hiermee passen de hoortoestellen zich automatisch aan elke geluidsomgeving aan. De hoortoestellen hoeven dus niet handmatig te worden ingeregeld. Het is het beste in-het-oor hoortoestel van dit moment.

Nummer 2: Oticon More 

Oticon More maakt verbinding met uw smartphone via Bluetooth technologie en is daarnaast oplaadbaar zodat u nooit meer hoeft te denken aan het wisselen van uw batterijen.


Wat maakt dit gehoorapparaat uniek?

  • Brainhearing: Als u kiest voor hoortoestellen van Oticon, dan kiest u voor toestellen die er altijd naar streven om uw hersenen toegang te geven tot de volledige geluidsscène – om uw hersenen te ondersteunen om effectiever te werken.
  • Zeer geavanceerde app: Breng eenvoudig wijzigingen aan in de app van Oticon zoals volume, programma's op meer geavanceerde wijzigingen.
  • Streaming voor Iphone: Stream muziek of stuur uw telefoongesprek naar beide oren. Oticon staat bekend om zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Nummer 1: Phonak Paradise

De Phonak Audéo Paradise is een absoluut top hoortoestel, een terechte nummer 1. Dit moderne hoortoestel bevat de meest geavanceerde technieken die op dit moment mogelijk zijn. Inmiddels hebben wij bij Coppes Hoorzorg veel ervaring opgedaan met de Phonak Paradise en is het voor onze audiciens ook het beste hoortoestel.

Wat maakt dit hoortoestel uniek?

  • Autosense 3.0 zorgt voor een automatische programmakeuze. Het hoortoestel past zich automatisch aan naar iedere luistersituatie zodat het gebruik van knopjes op het hoortoestel eigenlijk overbodig zijn geworden. U profiteert hierdoor van een betere spraakverstaanbaarheid in rumoer en een lagere luisterinspanning.
  • Een directe verbinding via iedere telefoon met een Bluetooth mogelijkheid. Bel handsfree, luister naar uw favoriete muziek of stream films rechtstreeks naar uw hoortoestellen. 
  • Oplaadbaar mogelijk: Door toevoeging van een Li-ion accu is het hoortoestel oplaadbaar zodat men nooit meer gedoe heeft met wegwerpbatterijen. 
  • App: Ondanks dat de Phonak Paradise beschikt over een automatische programmakeuze is het volume van de hoortoestellen te bedienen via een app op uw smartphone. 
  • Op afstand te programmeren door uw audicien: wij kunnen met uw toestemming op afstand uw hoortoestellen instellen. Dit bespaard u bezoekjes aan onze winkels.

andere interessante artikelen